Cégünkről

Üzletünk Győrben, a jól megközelíthető Puskás Tivadar út 4. szám alatt található (Berger-Udvar). Célunk a mezőgazdasági és gépipari igények kiszolgálása az ár-érték arány figyelembe vételével, a legmegfelelőbb csapágyakkal, hajtástechnikai és egyéb műszaki termékekkel.

Csapágykínálatunkban a jól ismert FAG, INA, SKF és egyéb márkák mellett a német gyártású IBC felsőkategoriájú csapágyak is megtalálhatók. Az IBC elsősorban orsócsapágyak, és a ferdehatásvonalú 15°, 25°, 40°, 60° csapágyakban képvisel jelentős erőt, de ezen kívül természetesen a standard csapágyak is megtalálhatóak termékpalettájukban.

Hivatalos forgalmazói képviselet vagyunk

2013-ban a CODEX hivatalos forgalmazója lettünk. A szlovén tulajdonú cég a jó minőség mellett mérsékelt áraival vált méltán népszerűvé.

2019-ben az FKL Hungary kizárólagos gyártói képviseletét látjuk el Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megyékben.

Ipari megoldásokkal segítjük vásárlóinkat

Vállalkozásunk a felsoroltakon kívül ipari kerekek, targoncakerekek, görgők és egyéb speciális anyagok, mint pl. pultrudált üvegszál rudak és csövek, vulkolan lemezek,rudak és csövek, ipari tolóajtó-vasalatok, konvejorpályák, kábel- és tömlőszállító, szerszámfüggesztő -rendszer, hajtástechnikai és LOCTITE termékek forgalmazásával is foglalkozik.

Üzletfilozófiánk, hogy vevőinket képesek legyünk folyamatosan, az elvárásoknak megfelelően, kiváló minőségi árukkal kiszolgálni.

Az Adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.