Cégünkről

Üzletünk Győrben, a jól megközelíthető Puskás Tivadar út 4. szám alatt található (Berger-Udvar). Célunk a mezőgazdasági és gépipari igények kiszolgálása az ár-érték arány figyelembe vételével, a legmegfelelőbb csapágyakkal, hajtástechnikai és egyéb műszaki termékekkel.

Szolgáltatási területeink

Személyes átvétel biztosított győri üzletünkben, illetve szívesen segítünk a kiszállításban Győr területén.

Ezenkívül Győr-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében és Vas megyében kizárólagos gyártói képviseletét látjuk el az FKL csapágyaknak.

Codex, FAG, INA, SKF és más ipari csapágyak, továbbá szimeringek, zégergyűrűk, ipari görgők széles körű választékát egész Magyarországon házhoz szállítjuk – a termékek webshopunkon keresztül elérhetőek.

Kínálatunkból

Csapágykínálatunkban a jól ismert FAG, INA, SKF és egyéb márkák mellett a német gyártású IBC felsőkategoriájú csapágyak is megtalálhatók. Az IBC elsősorban orsócsapágyak, és a ferdehatásvonalú 15°, 25°, 40°, 60° csapágyakban képvisel jelentős erőt, de ezen kívül természetesen a standard csapágyak is megtalálhatóak termékpalettájukban.

Hivatalos forgalmazói képviselet vagyunk

2013-ban a CODEX hivatalos forgalmazója lettünk. A szlovén tulajdonú cég a jó minőség mellett mérsékelt áraival vált méltán népszerűvé.

2019 óta az FKL Hungary kizárólagos gyártói képviseletét látjuk el Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megyékben.

Ipari megoldásokkal segítjük vásárlóinkat

Vállalkozásunk a felsoroltakon kívül ipari kerekek, targoncakerekek, görgők és egyéb speciális anyagok, mint pl. pultrudált üvegszál rudak és csövek, vulkolan lemezek,rudak és csövek, ipari tolóajtó-vasalatok, konvejorpályák, kábel- és tömlőszállító, szerszámfüggesztő -rendszer, hajtástechnikai és LOCTITE termékek forgalmazásával is foglalkozik.

Üzletfilozófiánk, hogy vevőinket képesek legyünk folyamatosan, az elvárásoknak megfelelően, kiváló minőségi árukkal kiszolgálni.

    Az Adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.