Általános Szerződési Feltételek

Rendelési és szállítási feltételek

Az eladó:

A webáruházban lévő termékek eladója az MW Csapágy Kft. (továbbiakban: Eladó).

Cégünk adatai:

Cím: 9027 Győr, Puskás Tivadar út 4.
Adóigazgatási szám: 23840601-2-08
Cégjegyzékszám: 08 09 023211
Telefonszám: +36 20 956 7197
E-mail: mwcsapagy@gmail.com
OTP Bank Nyrt. 11737007-23710535   HUF
OTP Bank Nyrt. 11763378-56680887   EUR

A távollevők között kötött szerződés tárgyi hatálya:

A szerződés jelen webáruházban található valamennyi vásárolható termékre kiterjed.

Átvételi lehetőségek:

 • Személyes átvétel az Eladó címén (ld. fent).
 • Futárszolgálattal a Vevő által kért címre.

Vételár, fizetési feltételek:

A termék mellett feltüntetett ár nettó vételár, mely nem tartalmazza az általános forgalmi adót! A díjbekérő vagy számla kiegyenlítéséig minden termék az Eladó tulajdonát képzik. A termékek feltüntetett ára nem tartalmazza a szállítási költséget, azt külön feltüntetjük. Az ellenérték kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Magyarország területén: online bankkártyás fizetéssel (OTP Simple Pay felületen keresztül),
 • Magyarország területén: utánvéttel, fizetés a terméket szállító futárnak,
 • Magyarország területén: proforma számla alapján előre utalással,
 • Magyarország területén: meghatározott ügyfeleink részére – utólagos fizetéssel,
 • Magyarország területén: személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.
 • Külföldre történő szállítás esetén: kizárólag proforma számla alapján előre utalással.

Szállítási feltételek, határidők:

 • Ha a termék a raktárunkban megtalálható, akkor a munkanapokon 14.00 óráig leadott rendeléseket jellemzően 2-3 munkanapon belül a futárszolgálat szállítja, illetve a termék átvehető email alapú visszajelzés után.
 • Ha a termék a külső raktárban található meg, akkor a várható szállítási határidő a megrendeléstől számított plusz kb. 5-6 munkanap.

Ha a raktárkészletben eltérést tapasztalunk és nem tudjuk teljesíteni a megrendelést akkor minden esetben e-mailben vagy telefonon küldünk értesítést. A webáruház készletértékei folyamatosan frissülnek, így az időközi, webáruházon kívüli értékesítés jogát fenntartjuk és az ebből adódó eltérésekért felelősséget nem vállalunk!

A megrendelt termékek cseréje:

 • Ha a megrendelt termék hibás, funkcióját nem látja el és nem a szállítás során sérült meg, akkor azt az Eladó a megrendelt terméket díjmentesen cseréli. Ennek feltétele az eredeti termék árának megfizetése.
 • Ha a termék a szállítás során sérült meg, akkor a vevőnek a futárszolgálat futáránál a csomag kibontásakor jeleznie kell az észlelt káreseményt és kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvennie a futárszolgálat futárával. Ellenkező esetben az Eladót nem terheli a visszavételi kötelezettség.
 • Ha a Vevő elállna a vásárlástól, akkor a kormányrendelet alapján [45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet] a (csak magánszemély) Vevő indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül. A határidő az átvétel napjától indul. Az árut csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni. Az elállás joga nem gyakorolható olyan termék értékesítése esetében, amely a vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (ilyen termékek a következők: fogasszíj, hosszbordás szíj, laposszíj illetve az olyan egyedileg, csakis a vevő kérésére közvetlenül a gyártótól megrendelt termékek, mely a vásárlás napján nem képezte az eladó raktárkészletét), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A sértetlen áru, alkatrész visszaküldésének költsége a megrendelőt/vevőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Az Eladó addig visszatarthatja a vételár összegét, amíg a termék meg nem érkezik hozzá, vagy a visszaküldés tényét a vevő kétséget kizáróan nem igazolja. Az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.


FIGYELEM! Mindennemű csere/visszavétel feltétele az Eladó által kiállított szállítólevél vagy számla, amit a visszaküldött termékhez mellékelni kötelező!
Számla/szállítólevél hiányában nem áll módunkban visszavenni a terméket!
Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

Természetesen a garanciális, vagy a termék hibás voltából történő cserék esetére a fent leírtak nem vonatkoznak!
Magánszemélyként történő vásárlás esetén a visszáru kezelés módja a mindenkor hatályos magyarországi törvényi előírások szerint alakul.

Sikertelen kézbesítés:

 • A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik.

Felelősség korlátozása:

 • Az Eladó nem felelős a felmerülő károkért a következő esetekben:
  • Korlátozó események esetén, mely meggátolja Önt, mint felhasználót az Eladó weboldalán található webáruház használatában és ezzel megakadályozza a rendeléseinek leadását.
  • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet való csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, minden esetben, mikor használatba szeretné venni az Eladó weboldalát és az ott található webáruházat, védekezzen az online terjedő vírusok és a számítógépében kárt okozó programok ellen.
  • Az Eladó nem vállal felelőséget a futárszolgálat téves vagy késedelmes szállításából adódó károkért. Az ilyen esetben felmerülő költségeket nem fedezi.
  • Az Eladó weboldalán található fényképek illusztrációk!. Az itt elhelyezett technikai információk és gyártói katalógusok adataiért felelősséget nem vállal!

ONLINE bankkártyás fizetésre vonatkozó adatkezelés elfogadási nyilatkozata:

Tudomásul veszem, hogy az MW Csapágy Kft. (9027 Győr, Puskás Tivadar út 4.) adatkezelő által a https://mwcsapagy.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

 • Név (vezeték és keresztnév)
 • email cím
 • telefonszám
 • számlázási cím
 • szállítási cím
 • a vásárolt termékek neve és darabszáma

Az adatfeldolgozóáltal végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff