Termékek

Csapágyak / n. Axiális hengergörgős csapágyak

n. Axiális hengergörgős csapágyak

Axiális hengergörgős csapágyak

Az axiális hengergörgős csapágyak axiális hengergörgős koszorúkból, fészektárcsákból és tengelytárcsákból állnak.
A csapágyaknak különösen kicsi az axiális magasságuk, jól terhelhetők, nagyon merevek, és egy irányban vesznek fel axiális erőket.

Axial-Zylinderrollenlager 811, einseitig wirkend, kombiniert aus K811, GS, WSAxial-Zylinderrollenlager 893, einseitig wirkend, kombiniert aus K893, GS, WS

                        811, 812                                             893, 894   

Axiális hengergörgős koszorúk

Az axiális hengergörgős koszorúk egy vagy két hengergörgős sort tartalmazó axiális kosarakból állnak. A koszorúknak különösen kicsi az axiális méretük, nagyon terhelhetők és nagyon merevek. Egy irányban vesznek fel axiális erőket, és radiális irányban fix csapágyként hatnak. Az axiális koszorúkat fészek-, ill. tengelytárcsákkal kombinálják, vagy közvetlenül a csatlakozó szerkezetbe integrálják. Ha axiális csapágytárcsák nélkül alkalmazzák, akkor a futópályának gördülőcsapágyas futópályaként kell kialakítva lennie.

Axial-Zylinderrollenkranz K811, einseitig wirkend, mit Axiallagerscheiben kombinierbarAxial-Zylinderrollenkranz K893, einseitig wirkend, zweireihig, mit Axiallagerscheiben kombinierbar

                      K811, K812                                      K893, k894

Fészektárcsák

A fészektárcsákat forgácsolással készítik, a palástfelületüket köszörülik, a futófelületüket pedig tükrösítik. Külsőleg központozhatók, és axiális koszorúkkal kombinálják, ha a szomszédos felületet nem használják futópályaként.

Tengelytárcsák

A tengelytárcsákat forgácsolással készítik, a furatukat köszörülik, a futófelületüket pedig a legfinomabbra munkálják. Belsőleg központozhatók, és axiális koszorúkkal kombinálják, ha a szomszédos felületet nem használják futópályaként.

Futótárcsák

A futótárcsák fészek- és tengelytárcsákként is használhatók. A furatukat és a palástfelületüket esztergálják, a futófelületet köszörülik.
« Vissza az előző oldalra!
MW Csapágy Kft - Magyar